top of page

My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

More
Projectmanager

Projectmanager


Projecten bij Doms onderscheiden zich doordat zowel de volledige engineering (mechanisch, elektrisch en software) van de installatie als de productie en montage intern worden uitgevoerd. Dit resulteert in een uitgebreide en diverse projectscope, waarbij verschillende disciplines betrokken zijn. Typische projecten hebben een looptijd van minstens 6 maanden en vereisen frequente aanwezigheid bij klanten op locatie. De overgrote meerderheid van de projecten vindt plaats in Vlaanderen, voornamelijk in de provincies Antwerpen, West- en Oost-Vlaanderen en Limburg.

More
Sales Engineer

Sales Engineer

Wij zoeken een Sales Engineer met ervaring in automatisatie. Samen met je sales collega’s sta je in voor het volledige sales traject. Je biedt onze klanten technische ondersteuning door hen advies te geven over mogelijke oplossingen in de vorm van concepten.

More
PLC software engineer

PLC software engineer

Als PLC software engineer voor logistieke automatisatielijnen ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, programmeren, testen en onderhouden van PLC-software voor de door ons ontwikkelde geautomatiseerde logistieke systemen.

More
Plaatbewerker

Plaatbewerker

Als plaatbewerker ben je verantwoordelijk voor het bewerken van plaatmetaal om stukken te maken die voldoen aan de specificaties van de werktekeningen.

More
Servicemanager

Servicemanager

Als Servicemanager ben jij verantwoordelijk voor de service die wij onze klanten bieden. Onder service verstaan wij preventieve onderhouden, maar ook de dringende interventies om storingen en stilstanden te verhelpen.

More
Sales Hunter

Sales Hunter

Jouw kerntaak is om het klantenbestand uit te breiden met de juiste bedrijven die op lange termijn en dus duurzaam kunnen samenwerken met Doms.

More
Admin Medewerker Aankoop

Admin Medewerker Aankoop

Als Administratief Medewerker kom je in een klein team van 3 personen terecht dat verantwoordelijk is voor de aankopen van alle onderdelen voor projecten, maar ook voor de stockartikelen en diensten.

More
Aankoper

Aankoper

Aan Aankoper ben je een sleutelfiguur voor de verdere groei van het bedrijf. Je bent immers verantwoordelijk voor het aankoopproces van A tot Z.

More
Inside Sales Engineer

Inside Sales Engineer

More
Sales Hunter

Sales Hunter

More
bottom of page